BusinessBees
Et aktivt netværk i konstant bevægelse

BusinessBees Netværk er et professionelt netværk, der – via ugentlige morgenmøder i fællesskab med andre dygtige ledere – har fokus på at udvikle alt fra personlige kompetencer til nye og flere forretningsmuligheder.

Netværk på tværs af brancher og holdninger

Netværkets mål er at facilitere konstruktive dialoger, møder og events på tværs af brancher og holdninger, og derigennem skabe mulighed for positiv foranding, vækst og succes – både for dig, din virksomhed og netværket.

Netværk i fri bevægelse skaber forandring

Alle medlemmer af BusinessBees er dedikerede til at arbejde i netværk. Og alle ved, at stilstand og ‘plejer’ er et netværks værste fjender. Derfor udvikler vi i fællesskab konstant både form og indhold. Men uden vi mister fokus på, hvordan vi alle får mest muligt ud af netværket; nemlig mere business for alle.

Derfor oplever du i BusinessBees Netværk sjældent to møder, der er ens. Nogle gange har vi inviteret gæster, andre gange arbejder vi på egne projekter eller tager ‘ud af huset’ for at besøge hinandens virksomheder. Og selv om vi har ansat en facilitator og mødeleder, kan det sagtens være et eller flere af medlemmerne, der styrer mødernes indhold.

Er du blevet lun på vores netværk?

Hos BusinessBees Netværk elsker vi gæster, så har du lyst til at opleve et eller flere af vores netværksmøder, er du mere end velkommen. Klik her og se, hvordan du gør